Husk disse ting ved en kommende flytning

Husk disse ting ved en kommende flytning

Det er ved at være sommer, og det betyder for mange unge, at de snart skal til at starte på et nyt kapitel i deres liv, enten fordi de skal starte på et studie, eller fordi de bliver færdige med deres uddannelse og derfor skal til at i arbejde. Det betyder dog også for manges vedkommende, at man gerne vil flytte, så man kommer tættere på sin hverdag. Men det er sjældent en nem opgave.

Startkapital giver en sikkerhed

At flytte koster – og for unge, der aldrig har haft et fast arbejde, koster det meget. Der skal betales enten en købesum for en ejerbolig – hvilket nok ikke er den unge, der gør det, men nærmere forældrene – eller også skal der betales indskud til en lejebolig. Nogle kan have brug for at tage et lån for at kunne lægge ud på de betalinger, så besøg Sambla her, hvis dette er tilfældet. Desuden er der også andre udgifter, hvor det hurtigt kan løbe op. Det kan være køb af nye møbler til boligen eller betaling af eksempelvis flyttefolk, hvis man ikke selv er i stand til at flytte sine ting.

Abonnementer skal flyttes, opsiges eller oprettes

De færreste tænker over, at fornødenheder i boligen, som strøm, varme og internet, alt sammen betales gennem abonnementer. Det kan variere mellem lejeboliger, hvilke fornødenheder, man selv skal oprette et abonnement til, men konstanterne plejer at være strøm og internet. Det betyder, at man selv skal oprette sit abonnement til den nye bopæl, og hvis man flytter derfra, skal man enten huske at opsige abonnementet eller oplyse udbyderen om en adresseændring. Ellers vil man ikke få forsyning til den nye bolig, og stadig betale for forsyningen til den gamle bolig.

Kontrakten skal gennemgås

Når man flytter til et nyt sted, indgår man som regel en aftale, enten med en udlejer, hvis det er en lejebolig, eller med sælger, hvis det er en ejerbolig. Uanset hvad er det vigtigt, at man gennemgår kontrakten grundigt, eventuelt gennem en jurist, før man skriver under på aftalen. På den måde sikrer man sig, at alle betingelserne i kontrakten også er lovlige og rimelige, og at man med ro i sindet kan flytte ind i sin nye bolig. Ofte er der ingen problemer med kontrakten, men det er altid vigtigt at være på den sikre side, så man ikke pludselig står i en kneben situation.

Husk disse ting ved en kommende flytning
Husk disse ting ved en kommende flytning

About the author

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.