Køb din lommeregner her

Uden at vi tænker over det, er en regnemaskine ét af de redskaber, vi gør mest brug af livet igennem. Når der skal lægges budget i forbindelse med køb af bil eller bestilling af ferie, eller når der skal udregnes besparelse ved indkøb, laver du mere eller mindre komplekse regnestykker.

Der findes et stort udvalg af lommeregnere, der kan bruges af alle fra 6 år og opefter. De forskellige regnemaskiner varierer blandt andet imellem størrelser, og hvor avancerede regnestykker du kan lave på dem. Når du skal foretage et fornuftigt lommeregnerkøb, er det værd at bestille via nettet.

Gode online butikker til køb af fysisk lommeregner

Hos Pixojet har du mange muligheder for at lave et godt køb af en lommeregner. Du finder både simple lommeregnere, strimmelregnemaskiner, samt mere avancerede lommeregnere.

Bruger du rabatkoden “12485741112”, så kan du få 10% i rabat hos Pixojet.

Besøg Pixojet her

Hos HUMA finder du også en række muligheder for simple lommeregnere og strimmelregnemaskiner.

Besøg HUMA her

Hos Bolig Center finder du mange lommeregnere af alle slags.

Besøg Bolig Center her

Hos Proshop finder du et kæmpe udvalg af lommeregnere.

Besøg Proshop her

Find hjælpen hos Lommeregner.org

Det er ikke kun muligheden for at købe den rette regnemaskine, du får glæde af, når du bruger Lommeregner.org. På sitet får du unik anledning til at lave simple regnestykker og udfordrende andengradsligninger samt algebra. Du får en gratis lommeregner stillet til rådighed, som kan blive dit vigtigste værktøj i forhold til at finde frem til, hvilken regnemaskine der i størst muligt omfang tilgodeser dine ønsker og behov.

Des mere bekendt du bliver med typen af de regnestykker, du primært laver, des bedre kan du udvælge dén regnemaskine, der giver dig størst anvendelsesglæde.

Du kan vælge mellem de klassiske lommeregnere, der er funktionelle til hverdagens opgaver, hvor der skal divideres, ganges, plusses og trækkes fra. Derudover kan du købe lommeregnere med avancerede funktioner, der egner sig til de komplekse opgaver på gymnasie- og universitetsniveau. Se i toppen af denne side, hvor du kan købe din næste lommeregner.

Hvilken lommeregner skal jeg købe?

Du skal købe en regnemaskine, der matcher dine krav til opgavekompleksitet. Der er forskel på, om det er basisudregninger til hverdagen, der er formålet med maskinen, eller om det er de udfordrende opgaver på gymnasiet eller på HTX, der skal kunne løses.

Det er de færreste af os, der løser andengradsligninger eller arbejder med medianer, potensregning og typetal som en del af hverdagen i private sammenhænge. Til hverdagens regnestykker vil en klassisk regnemaskine være tilstrækkelig. Denne kan du genkende på, at den tilbyder basisfunktioner til plus, gange, dividere og trække fra.

Skal du købe lommeregner til din uddannelse, vil der stort set altid være behov for en mere avanceret regnemaskine.

Hvilken lommeregner til gymnasiet, HTX og HHX?

På ungdomsuddannelse (STX, HTX og HHX) er der mulighed for at tage matematik på forskellige niveauer. Det højeste og mest udfordrende niveau er A. På A-niveau vil det være en Texas lommeregner, der er det rette valg. Denne type regnemaskine regnes for at være den mest avancerede, og det er dén udgave, der kan bruges, når der avanceres fra B- til A-niveau.

Du kan vælge mellem forskellige udgaver af Texas regnemaskiner herunder:

  • TI 30 XS
  • TI 30 XB
  • TI 30 X PRO

Det er enkelt at genkende de mest avancerede udgaver, da det er dem, som er udstyret med flest funktioner og flest knapper. Du kan forvente høj kvalitet, når du køber lommeregner fra producenten ”Texas”. Den er designet til at holde og fungere i mange år, og vælger du en model med cover, vil knapper og skærm beskyttes optimalt, når du har dit redskab med i tasken.

Uanset om du har matematik på A-, B- eller C-niveau, skal du købe en lommeregner, der hellere er for avanceret end for simpel. Som følge af de skarpe og konkurrencedygtige priser hos Lommeregner.org er der minimal prisforskel mellem de nyeste og de ældre udgaver af Texas regnemaskiner.

Med en avanceret lommeregner kommer du aldrig til at gå ned på muligheder for at løse krævende opgaver med ligninger, algebra eller potensregning.

Hvad koster en lommeregner?

Som tommelfingerregel skal du gå ud fra, at pris hænger sammen med kompleksitet, når det kommer til regnemaskiner. Det vil sige, at des mere din lommeregner skal kunne, des dyrere vil den være. Det er en praktisk og økonomisk fordel at købe lommeregner med batterier og solceller, som de fleste moderne udgaver fungerer med. Når du har en regnemaskine med batterier, kan du bruge den i flere årtier frem.

Når du har færdiggjort ungdomsuddannelsen, vil der fra tid til anden være behov for at lave regnestykker. Køb af lommeregner er med andre ord en investering i din nuværende og fremtidige muligheder for at lave præcise regnestykker.

I fremtiden kan der f.eks. være behov for at regne ud, hvor mange penge, der kan spares om året ved at skifte forsikringsselskab og placere dine forsikringer samme sted. Eller du kan bruge din regnemaskine til at lave budget for din privatøkonomi, så du undgår at komme til at bruge flere penge, end du har råd til.

En regnemaskine kan få stor betydning for dig, da den er med til at give dig økonomisk overblik og hjælpe dig til at håndtere gæld eller forbrug af flere penge end nødvendigt.

Derfor er Texas lommeregnere så populære

Det er ikke kun på grund af de uanede muligheder for at lave komplekse ligninger, der er årsag til Texas regnemaskiners popularitet hos privatpersoner, erhverv og studerende.

Du får et mere smidigt arbejde, når du hele tiden kan følge og få overblik over dine indtastninger. Texas regnemaskiner har større skærme end de klassiske og billige lommeregnere. Når du laver komplekse, matematiske regnestykker dagligt eller flere gange om ugen, er det en hjælp, at du kan se, hvilke formler du har indtastet, og du kan herved lettere spore fejl.

En Texas regnemaskine kan blandt andet bruges til følgende formål:

  • Eksponentialfunktion
  • Trigometriske og hyperbolske funktioner
  • Potenser
  • Logaritmer
  • Sandsynlighedsregning
  • Simpel statistik

Skulle du miste overblikket over dine udregninger, kan du bladre i din ’historik’. En Texas regnemaskine er bygge til at følge dig i mange år frem. Regnemaskinerne kører på en blanding mellem batteri og solceller, så energien optimeres bedst muligt.

Vælg regnemaskine med strimmel til privat eller erhverv

Arbejder du med tal på professionelt plan eller på hobbyniveau, kan en regnemaskine med strimmel være det rette valg af redskab for dig. Strimlen fungerer som en bon eller en udskrift, der kan give dig selv eller dine kunder et overblik over tal og udregninger. Det kan være, du har din egen forretning og skal bruge regnemaskinen til at give kvitteringer. Eller du kan få styr på dine egne regnskaber, når du kan udprinte de regnestykker, du har lavet for at få et bestemt resultat.

Med en 2-farvet udskrivning bliver det let for dig eller dine kunder at se, hvilke tal der udgør udregningen, og hvilket tal, der angiver resultat.

Køb billig lommeregner til hjemmet

Der er garanti for, at en budgetvenlig regnemaskine kommer til at gøre gavn for børn, unge og voksne medlemmer af husstanden. Når de unge medlemmer skal begynde at være med på indkøb, er det at regne priser og besparelser ud en god hjælp til at få økonomisk forståelse.

En regnemaskine kan bruges til alt fra indkøb over planlægning af bygge- eller renoveringsopgave til udarbejdelse af budgetter og udgifter.

Hvilken budgetvenlig regnemaskine, du skal købe, afhænger dels af pris og dels af design. Vi har forskellige præferencer for, hvordan tastaturet på vores regnemaskine skal være designet og sat op. Her kommer vores erfaringer og vaner ind i billedet. Er du vant til at arbejde med et tastatur, hvor tal eller funktioner har bestemte farver, kan dette design være at foretrække, når du skal købe lommeregner.

Det vigtigste er, at din maskine er lavet i et design, der passer til dét sted i hjemmet, hvor den skal opbevares, og at den er udstyret med de funktioner, som matcher dine krav og behov.

Køb din lommeregner her

Hos Pixojet har du mange muligheder for at lave et godt køb af en lommeregner. Du finder både simple lommeregnere, strimmelregnemaskiner, samt mere avancerede lommeregnere.

Bruger du rabatkoden “12485741112”, så kan du få 10% i rabat hos Pixojet.

Besøg Pixojet her

Hos HUMA finder du også en række muligheder for simple lommeregnere og strimmelregnemaskiner.

Besøg HUMA her

Hos Engsig finder du mange lommeregnere af alle slags.

Besøg Engsig her

Hos Proshop finder du et kæmpe udvalg af lommeregnere.

Besøg Proshop her